Forza10

Forza10 Forza10 specialiseert zich in het voorkomen van allergische reacties bij honden. Zo bevatten de brokken geen gluten en geen genetisch gemodificeerde ingrediënten. Alle brokken bevatten maar één eiwitbron, waardoor ze in een hypo-allergeen dieet passen. Ook wordt er geen vlees dat afkomstig is uit de bio-industrie gebruikt, naast dat dit diervriendelijker is lijken honden die voedselgevoeligheid vertonen soms beter te reageren als ze vlees dat niet uit de intensieve veehouderij afkomstig is krijgen. De brokken bevatten geen kunstmatige geur kleur en smaakstoffen en geen chemische conserveringsmiddelen. Voor de conservering worden namelijk de natuurlijke ingrediënten rozemarijn en vitamine E gebruikt. Alle brokken zijn geëxtrudeerd.

Active line
Dit is de Forza10 lijn met speciale voeding voor honden met medische problemen. Naast dat het maar een eiwitbron bevat en hypoallergeen is helpen deze brokken een specifiek probleem aan te pakken.

Forza10 Active line Depura
Forza10 Active line Dermo active
Forza10 Active line Intestinal
Forza10 Active line Oral
Forza10 Active line Oto
Forza10 Active line Puppy Condro
Forza10 Active line Renal
Forza10 Active line Weight Control

Diet line
De Diet lijn van Forza10 bestaat uit brokken voor honden die voedsel allergie hebben of kan gebruikt worden om voedselallergie aan te tonen. Het voer is ingedeeld op basis van de grootte van de hond. Maxi voor honden zwaarder dan 35kg, Medium voor honden van 11 tot 35kg en Mini voor honden die minder dan 11kg wegen. Daarnaast zijn er brokken speciaal van pups en zogende of drachtige teven.

Forza10 Maxi Diet Fish
Forza10 Medium Diet Cod
Forza10 Medium Diet Fish
Forza10 Medium Diet Lamb
Forza10 Medium Diet Venison & Potato
Forza10 Mini Diet Fish
Forza10 Puppy Junior Diet Fish

Maintenance line
Dit is de onderhoudsvoeding van Forza10 die aan gezonde honden gegeven kan worden. Deze brokken zijn heel geschikt om op over te stappen nadat met ‘active line’ of ‘diet line’ brokken het gewenste resultaat is behaald. Het voer is ingedeeld op basis van de grootte van de hond. Maxi voor honden zwaarder dan 35kg, Medium voor honden van 11 tot 35kg en Mini voor honden die minder dan 11kg wegen. Daarnaast zijn er brokken speciaal van pups en zogende of drachtige teven, voor honden die makkelijk te zwaar worden en biologische brokken.

Forza10 Maxi Maintenance Vis
Forza10 Medium Maintenance Hert & Aardappel
Forza10 Medium Maintenance vis
Forza10 Mini Maintenance Vis
Forza10 Maintenance Light
Forza10 Puppy Junior Vis (M/L)
Forza10 Puppy Junior Vis (S/M)
Forza10 Bio Kip & Algen

Reacties zijn gesloten.